Prozkoumejte všechny služby z energetického sektoru které nabízí platforma ENERGY-HUB

Zpět na kalendář akcí

E-Mobilita 2023, cesta k soběstačnosti

15. 02. 2023 08:00 - 18:00

Místo konání: Ostrava, na Černé louce, Pavilon A

Přechod na ekologicky efektivnější dopravu s sebou nese značný tlak na již tak labilní energetický trh, a proto je velice důležité vnímat tyto dvě oblasti jako propojené, a tak s nimi také pracovat. Proto jsme letošní ročník rozšířili o téma soběstačnosti v oblasti administrativních a municipálních budov, které často koexistují s návaznou firemní či městskou dopravní flotilou. 

Akce se koná dne 15. února 2023 v prostorách Pavilonu A na Černé louce za podpory Moravskoslezského kraje, SM Ostrava, ČEZ Energo.

Ředitel ČEZ Energo Martin Václavek nám předá zkušenosti včetně nabízených řešení v rámci decentrálního teplárenství, které budou zajímat zejména zástupce municipalit.

Vice president Svazu průmyslu a dopravy Jan Rafaj nám přiblíží možnosti podpory ze strany svazu, novinky a témata, jimiž se v dané oblasti věnují; z pozice generálního ředitele společnosti Heimstaden s.r.o., největšího poskytovatele nájemního bydlení v MSK, odprezentuje zkušenosti s provozováním firemní elektro flotily, představí úskalí, ale také pozitiva a vize firmy, jak budou dále postupovat v započaté ekologizaci. Nemineme také téma, jak pracovat s nájemním bydlením a jeho adaptací na zelenou dopravu a efektivnější energetiku. 

Zdroj: www.volty.cz