Prozkoumejte všechny služby z energetického sektoru které nabízí platforma ENERGY-HUB

Zpět na novinky

Do zákaznických center v České Třebové a Pardubicích zavítá ČEZ Akademie a poradí s úsporami energií

17. 04. 2024

Do Zákaznického centra Skupiny ČEZ v České Třebové v ulici Komenského přijďte 24. dubna 2024 od 9 do 17 hodin a v Pardubicích bude ČEZ Akademie 25. dubna 2024 v Zákaznickém centru Skupiny ČEZ v ulici Arnošta z Pardubic  také od 9 do 17 hodin.

A co na vás čeká a s čím poradíme:

Zájemci si mohu například přijít zkontrolovat správnost nastavení záloh, nebo probrat možnosti,  jak uspořit co nejvíc za energie. Odborníci jsou také připraveni s nimi prokonzultovat  vše ohledně fotovoltaiky i tepelného čerpadla, budou je také informovat o nejběžnějších praktikách energošmejdů.

Přednášky, odborné poradenství, osobní konzultace – to vše je určeno pro širokou veřejnost zdarma bez ohledu na to, zda se jedná o zákazníky ČEZ či nikoliv.

„Potenciál ušetřit významně za energie pomocí dobře rozmyšlených úsporných kroků je u českých domácností stále ještě obrovský. Zateplení, výměna oken, pořízení fotovoltaiky, to všechno jsou opatření, která mohou snížit spotřebu o desítky procent. ČEZ Prodej má s tématikou úspor dlouholeté zkušenosti a navíc řadu odborníků, kteří umí fundovaně posoudit situaci konkrétní domácnosti. V rámci roadshow se tak každý může přijít poradit, jak do budoucna platit méně,“  říká generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec.